Eventsbureau in hart en ziel.

Waarom zou je genoegen nemen met het zoveelste voorspelbare event voor je bedrijf? Zo ’n tja-daar-kunnen-we-niet-omheen-even-praatje-maken-hapje-scoren-en-weer-naar-huis-gebeuren? Een doordacht event kan het hart van je organisatie luider doen slaan. Een springplank zijn naar een wij-tegen-de-wereld-gevoel dat het vuur bij je teams aanwakkert. Of een wervelende ervaring opleveren die je klanten of bezoekers een onvergetelijke herinnering bezorgt.

Sylvester is geen doorsnee eventbureau voor je personeelsfeest of bedrijfsevenement. Wij zijn opgegroeid in een wereld vol film en televisie. En dat levert vernieuwende en originele ideeën op.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen.

Wij brengen een mix van interactieve concepten, show, audiovisuals en verrassende decors. Als je dat wilt. Want een ‘gewoon’ informatief congres of een sprankelend nieuwjaarsevent, dat zetten we ook voor je op poten. Op maat gemaakt.

Onze toegevoegde waarde ligt in ons totaalplaatje: we denken niet alleen mee, we denken vooruit. Van conceptontwikkeling tot uitvoering, wij bieden een 360° aanpak waarbij elk detail klopt. En dat begint lang vóór de eventdag zelf. Wij zorgen voor een doordacht voortraject, waarin we samen met jou het concept verfijnen, de planning tot in de puntjes uitwerken en zorgen voor de juiste communicatie naar je doelgroep. Alles wat nodig is om jouw event vlekkeloos van start te laten gaan.

Maar ook ná het evenement zijn we er voor je. Het natraject is net zo belangrijk: van de evaluatie tot een visuele terugblik in video’s en foto’s, en natuurlijk de opvolging richting je gasten of klanten. Zo zorgen we ervoor dat de impact van je event nog lang blijft nazinderen. Bij Sylvester zijn we er niet alleen op de dag van het evenement, maar staan we klaar van begin tot eind – en zelfs daarna.

Events die blijven nazinderen – helemaal volgens jouw smaak op touw gezet? ’t Zal wel zijn. Voor minder doen we het niet.

Klanten geven ons een score van

9.6/10

Bekijk de reviews op eventplanner.be

Case Studies