SBB Familiedag

SBB Familiedag.

SBB Familiedag 2024: een dag vol plezier.

Op zaterdag 14 september organiseerden we met Sylvester de SBB Familiedag aan het prachtige Zilvermeer in Mol. Het was een dag vol gezelligheid en plezier, waar medewerkers samen met hun gezin konden genieten van tal van activiteiten. 

Activiteiten voor jong en oud.

Kinderen konden zich uitleven op de springkastelen, deelnemen aan een workshop bellenblazen of telekinese en samen met hun ouders genieten van de vele activiteiten op het terrein, zoals ziplinen, muurklimmen, waterfietsen of go-carten. Er was voor ieder wat wils!

de rol van Sylvester.

Sylvester ondersteunde SBB bij de organisatie van deze familiedag. We stelden een concept voor waarbij we een heus familiedorp creëerden, waar medewerkers en hun gezinnen elkaar konden ontmoeten, een glaasje konden drinken en een hapje eten.

Daarnaast zorgden we voor een gevarieerd programma en coördineerden we de samenwerking met partners en leveranciers, zowel in de aanloop naar het evenement als op de dag zelf.

Gezelligheid ten top.

Onder een stralende septemberzon genoten de aanwezigen van lekker eten en drinken, diverse animaties en zagen we vooral veel lachende gezichten.

Toen de springkastelen werden afgelaten, kwam er een einde aan een fantastische dag. Het was een geslaagde familiedag vol mooie herinneringen voor iedereen die erbij was.

Specifications

Klant
SBB
Type
Personeelsevenement
Datum
14/09/2024

Geven deze foto’s jou ook kriebels om een familiedag te organiseren? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?