35 jaar VDAB

35 jaar VDAB.

35 jaar vdab – Sylvester zorgt voor een onvergetelijk feest!

Van 1989 tot 2024: dat is 35 jaar werkplezier en ontwikkeling bij de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding – beter bekend als VDAB. En wat doe je als je 35 wordt? Je geeft feestje, ah ja! Op 16 mei stroomden 3500 enthousiaste VDAB-medewerkers richting Flanders Expo in Gent voor een dag vol ambiance, muziek, en vooral… een fantastische sfeer onder collega’s.

een smakelijke en speelse start.

De dag begon al goed met een warm welkom: een lekkere tas koffie en een ovenverse koffiekoek voor iedereen. Maar dat was nog maar het begin! De dag stond bol van toffe animatie, activiteiten en optredens van tal van artiesten, compleet met heerlijk festivalfood. Eigenlijk een minifestival met alles erop en eraan!

Sylvester vormt Flanders Expo om tot een feestlocatie

Sylvester mocht dit evenement van begin tot eind te bedenken, ontwerpen en tot leven te brengen. Om de locatie optimaal te benutten, kozen we voor een opstelling in twee zalen van Flanders Expo. De ene hal werd een sfeervolle ruimte met animatie, eetstandjes, gezellige zithoekjes en een kleiner podium voor het ‘35 jaar VDAB’-feest. Hier konden medewerkers hun zangkunsten laten horen in onze karaokecontainer, een potje pingpong spelen op onze knotsgekke tafels of hun collega’s aanmoedigen die met hun eigen band het podium bestegen.

In de andere hal ging het helemaal los! Het grote podium was dé plek voor de echte festivalgangers. En wie beter om het feest af te trappen dan VDAB’s eigen bands? Zij mochten het hoofdpodium openen en zetten meteen de toon voor de rest van de avond. Daarna volgden de grote kleppers: niemand minder dan Sylver en Stan Van Samang zetten de zaal op zijn kop.

van voorbereiding tot het laatste pintje, wij regelen het allemaal

De Sylvester crew gaf het beste van zichzelf om er een topdag van te maken. Met oog voor detail en een glimlach zorgden we ervoor dat alles gesmeerd liep, van de opbouw tot de afbouw. Het resultaat? Een dag die iedereen bij VDAB nog lang zal koesteren. Met een voldane glimlach werd de dag afgesloten en de laatste pintjes getapt.

Specifications

Klant
VDAB
Type
Personeelsevenement
Datum
16/05/2024
Aftermovie 35 jaar VDAB
35 jaar VDAB

Op zoek naar een intiem event of eerder naar een groots festivalgevoel? Wij zorgen ervoor dat het klopt tot in de puntjes! Vertel ons meer over jouw volgende personeelsfeest.

Benieuwd naar meer?